Tην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί απόψε (21:15, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν μέχρις εσχάτων στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε ωστόσο το πολυπόθητο ροζ φύλλο δεν ήρθε τελικά κι έτσι οι «πράσινοι» θα ψάξουν το… 13αρι στη φετινή Εuroleague απέναντι στο συγκρότημα του Ιτούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φτάσει η ομάδα του Πασκουάλ στην 13η νίκη της στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ ποντάρει πολλά φυσικά στη δύναμη της έδρας της, όπου φέτος εκεί έχει εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει ρεκόρ 14-4 και όπως προαναφέραμε οδηγεί την κούρσα της Euroleague.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Οο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Ματ Λοτζέσκι, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ στον αντίποδα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Λέο Βέστερμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης