Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού πρωταγωνίστησε στη νίκη των «πράσινων» με 85-64 επί του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ, τελειώνοντας τον αγώνα με 20 πόντους (7/8δ., 6/7β.), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ και κανένα λάθος σε 20 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπουρούσης, ο οποίος είχε αναδειχθεί, επίσης, πολυτιμότερος παίκτης της 6ης, 12ςη και 14ης αγωνιστικής, επισήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος σέντερ των «πρασίνων»:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο… ».

– Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν;

«Δε νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης