«Ασίστ» στις αναμνήσεις του Ντομινίκ Ουίλκινς από την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό πριν από 23 χρόνια έδωσε το «τιτίβισμα» της «πράσινης» ΚΑΕ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν υπενθυμίσει μέσω των social media σήμερα (7/9) το πρωί ότι… «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 07 Σεπτεμβρίου 1995, ο Ντομινίκ Ουίλκινς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας μπροστά σε 15.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού!».

Γεμάτος νοσταλγία λίγες ώρες αργότερα, ο θρύλος του ΝΒΑ, έκανε retweet το post των «πράσινων», γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Θυμάμαι πολύ έντονα την ημέρα που έφτασα για να παίξω για τον Παναθηναϊκό: πεταλούδες, ανατριχίλα και ενθουσιασμός. Η πρώτη μου προπόνηση έγινε ενώπιον 15.000 φιλάθλων, που φώναζαν και τραγουδούσαν για μένα. Ευχαριστώ για τις ξεχωριστές στιγμές. Τι υπέροχο συναίσθημα να κερδίζεις τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο και το Κύπελλο Ελλάδας».

Μάλιστα στη φωτογραφία που συνόδευε το ποστ του θρυλικού παλαίμαχου αστέρα απεικονίζεται ο ίδιος δίπλα στον κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ, τον Παυλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» τότε, πείθοντας έναν παίκτη της εμβέλειας του Ουίλκινς να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης