Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το ματς της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό (7/12, 20:00, Novasports 1HD), που θα διεξαχθεί στο Κάουνας σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τον ρόλο τους στην ομάδα. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εξαρτάται από κάποιους παίκτες που αγωνίζονται μαζί για μερικά χρόνια, οπότε χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να αρχίσουν να παίζουν καλά», ανέφερε ο Λιθουανός κόουτς στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νικ Καλάθης καθοδηγεί τέλεια την ομάδα του. Κάπως πρέπει να ρισκάρουμε παίζοντας ένας εναντίον ένας. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τους αποτρέψουμε από το να σκοράρουν εύκολα από μακριά. Η φροντ λάιν του Παναθηναϊκού είναι πολύ αθλητική, αλλά το παιχνίδι τους εξαρτάται από την άμυνα. Ο Καλάθης και ο Γκιστ αποτελούν ένα δίδυμο και σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα των συνεργασιών του».

Ο «Σάρας» αναφέρθηκε και στον Λούκας Λεκαβίτσιους: «Ο Λεκαβίτσιους έρχεται από τον πάγκο και δίνει πολλή ενέργεια, όταν λείπει ο βασικός πόιντ γκαρντ, ο Καλάθης».

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει υψηλού επιπέδου παίκτες σε όλες τις θέσεις, μπορεί εύκολα να αλλάξει την άμυνά του χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και αυτό προκαλεί πολλές δυσκολίες σε όλες τις ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης