Με το… στείρο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν σκόραραν στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής και πρόσθεσαν από ένα βαθμό στην συγκομιδή τους. Για τους «πράσινους» είχε δοκάρι στο 46’ ο Μπεργκ.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ σκοράροντας ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2’ ο Μπεργκ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Γκάλο με προβολή παραχώρησε κόρνερ, ενώ η απάντηση της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει. Στο 5’ ο Μάνταλος σούταρε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά η προσπάθεια του Βάργκας επίσης δεν βρήκε στόχο.

Από εκεί και πέρα, η δύναμη και τα πολλά λάθη κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα ο ρυθμός των δύο ομάδων να πέσει και το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα. Μάλιστα στο 37’ ο Λαγός αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Αναστασίου, λόγω τραυματισμού, ενώ στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός των «πράσινων» προχώρησε και σε δεύτερη αλλαγή τοποθετώντας σε ρόλο ανασταλτικού μέσου τον Κουτρουμπή στην θέση του Λουντ.

Ο Παναθηναϊκός λίγο έλλειψε να σκοράρει στο 46’ όταν ο Μπεργκ με μακρινό σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, αφού πρώτα την άλλαξε ελάχιστα πορεία ο Μπαρόχα. Η Ένωση απάντησε στο 48’ με κεφαλιά του Κρισάντους που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια του αγώνα οι «πράσινοι» ήταν πιο δραστήριοι από την ΑΕΚ, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά, ενώ η Ένωση περιορίστηκε στις αντεπιθέσεις. Στο 79’ ο Στιλ απέκρουσε εντυπωσιακά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:
46′ δοκάρι ο Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Μπεργκ – Ντίντακ

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Μαρινάκης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Λαγός (37′ Ατζαγκούν), Λουντ (46′ Κουτρουμπής), Ζέκα, Νίνης (85′ Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ.

ΑΕΚ:
Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Μπαρμπόσα (84′ Μπουονανότε), Σιμόες, Βάργκας (58′ Κορδέρο), Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Κρισάντους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης