Για το Τελ Αβίβ αναχώρησε την Τετάρτη ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, ενόψει του αγώνα του με την Μακάμπι, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην έδρα των Ισραηλινών, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με την «ομάδα του λαού», ανέφερε: «Θα είναι σημαντικό πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Η Μακάμπι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν η Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά μετά το παιχνίδι μας στην Ανδαλουσία, είναι πλέον η Μακάμπι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη μας στην επίθεση. Κάθε φορά που κλέβουν την μπάλα τρέχουν πάρα πολύ καλά. Αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία στην έδρα τους. Τρέχουν καλά στο επιθετικό γήπεδο και παίρνουν τα επιθετικά ριμπάουντ».

Εν συνεχεία ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην αφομοίωση των Έιντριαν Πέιν και Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως στο πρώτο μέρος της σεζόν είχαμε χημεία. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση έχουν κακές στιγμές. Είχαμε μερικές και εμείς. Δεν είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Παππάς και ο Λοτζέσκι επέστρεψαν πριν λίγες ημέρες. Ο Πέιν και ο Τζέιμς θέλουν χρόνο. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά κάναμε δύο νίκες και είμαι ικανοποιημένος».

Καταλήγοντας, ο Καταλανός προπονητής είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε μια θέση στα πλέι οφ. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν σκεφτόμασταν την ποιότητα των ομάδων της Euroleague και γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολη αυτή η πρόκριση. Τα καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε στο Τελ Αβίβ. Στο τέλος της κανονικής περιόδου θα δούμε τη θέση μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης