Στον έντονο πόνο που αισθανόταν ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνου ο Τσάβι Πασκουάλ. «Δεν θέλω να πω κάτι ριψοκίνδυνο, αλλά στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του.

Δεν είμαι γιατρός όμως, οπότε θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Προφανώς χωρίς αυτόν δεν θα είμαστε η ίδια ομάδα, δίχως αυτό να σημαίνει πως χωρίς αυτόν δεν θα μπορούμε να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στην αρχή δεν μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει πολύ καλό ρόστερ, μπορεί να έχει μόλις τρεις νίκες, αλλά έκανε ήττες σε κλειστά παιχνίδια, θα μπορούσε να είναι ψηλότερα. Στο β’ μέρος κάναμε πολύ καλύτερη δουλειά, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Γι αυτό στο τέλος πήραμε μία ακόμη σημαντική νίκη».

Σε ερώτηση για τον μικρό χρόνο συμμετοχής των Ίαν Βουγιούκα και Ζακ Όγκαστ, καθώς και για το γεγονός πως μία ακόμη φορά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάρκους Ντένμον, ο Πασκουάλ απάντησε:

«Το θέμα είναι ότι όταν χάνουμε, για τους δημοσιογράφους οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν έπαιξαν. Ως προπονητής προσπαθώ κάθε φορά να βρίσκω τις καλύτερες λύσεις. Δουλειά μου είναι να βοηθάω τους πάντες να είναι έτοιμοι για να παίξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα αλλάξω ποτέ αυτή τη νοοτροπία, θα βοηθάω πάντα όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα. Εν τέλει όμως πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις για να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι αυτό. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, όχι να παίζουν όλοι οι παίκτες τον ίδιο χρόνο».

Όταν του υπενθύμισαν την ήττα στο Κάουνας, ο Καταλανός απάντησε με χιούμορ: «Βλέπω ότι σήμερα δεν είστε ικανοποιημένοι με το παιχνίδι. Όταν μου θυμίζετε το Κάουνας είναι σαν να θέλετε να με τσιγκλήσετε. Έχω μια λίστα με δικαιολογίες γι αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν θα τις χρησιμοποιήσω. Ποτέ δεν το κάνω αυτό. Γι’ αυτό θα πω ότι δεν προετοίμασα καλά το παιχνίδι και δεν το προσεγγίσαμε όπως έπρεπε».

Τέλος, για την “Ημέρα Φιλάθλου” που ακολουθεί με το Ρέθυμνο και το γεγονός πως τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, δήλωσε πως «ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο, για να μαζευτεί ένα καλό ποσό γι αυτό τον σκοπό. Όλος ο κόσμος έχει ευθύνη να βοηθάει τους ανθρώπους που είναι σε δύσκολη θέση. Τέτοιες ενέργειες κάνουν καλό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης