Στα 7 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε στην τελευταία περίοδο, στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Πόλη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε: «Νομίζω πως ήταν ένα σκληρό και αμφίρροπο ματς. Και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. Για εμάς “κλειδί” του αγώνα θεωρώ πως ήταν τα επτά επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ειδικά στις δύο τελευταίες κατοχές, όπου λόγω των επιθετικών ριμπάουντ ο Γουοναμέικερ σκόραρε ένα σημαντικό λέι απ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι η Φενερμπαχτσέ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, υπογράμμισε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας παράλληλα ότι οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες του να φύγουν με το «διπλό».

«Θα προσπαθήσω να δω ξανά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στην τρίτη περίοδο κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Αν τελειώνεις ένα δεκάλεπτο με ένα φάουλ κι έχεις δεχθεί 20 πόντους, κάτι πάει πολύ στραβά», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

«Ωστόσο, βρήκαμε τρόπο να συνεχίσουμε να παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που τα πάει πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος, οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι από τη γραμμή των βολών. Τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Εφές την Παρασκευή. Ο Βέσελι παίζει με μεγάλη θέληση. Καμιά φορά παίρνει κακές αποφάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ξέρετε όμως ότι μου αρέσει να μιλάω για όλη την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης