Ο Τζέιμς Φελντέιν πήρε τον τίτλο του MVP του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Ο 28χρονος γκαρντ είχε 18 πόντους (1/6 τρίποντα, 6/9 δίποντα, 3/3 βολές), από δύο ασίστ, ριμπάουντ και λάθη, ενώ έκανε και ένα κλέψιμο.

Ο άσος των «πράσινων» ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το παιχνίδι έγινε σε καταπληκτική ατμόσφαιρα και είναι ο λόγος που οι επαγγελματίες θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη και τους οπαδούς του. Η παρουσία τους απόψε ήταν ο λόγος που έφτασαν στον τελικό. Όμως σήμερα το θέλαμε περισσότερο, κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν τόσο μακριά για να είναι δίπλα μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι MVP, μεγαλύτερη επιβράβευση όμως είναι ο τίτλος που πήραμε και σίγουρα θα χαροποίησε την οικογένειά μου. Ο αδερφός μου είναι στο αεροπλάνο, έρχεται στην Αθήνα και του το αφιερώνω. Με αυτά που έγιναν ήταν λίγο δύσκολο, γιατί τα σώματά μας ταλαιπωρήθηκαν από την καθυστέρηση, αλλά είμαστε επαγγελματίες, γι’ αυτό είμαστε εδώ και οι φίλαθλοι στην Ελλάδα είναι καταπληκτικοί. Ελπίζω όλοι να είναι καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης