Στα νεκρά διαστήματα που είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ και τα οποία δεν θα πρέπει να εμφανίσει στο κρίσιμο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο Κρις Σίνγκλετον σε δηλώσεις του.

«Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του ματς, αυτό που μετρά είναι η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε σκληρή μάχη και ευτυχώς στο τέλος ήμασταν νικητές. Τα προβλήματα που είχαμε στο παιχνίδι μας δεν είχαν να κάνουν με την κούραση αλλά με την ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και περίμενε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για να νικήσει. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όταν φοράς αυτήν τη φανέλα, πρέπει να περιμένεις πως θα παίξεις απέναντι σε ομάδες που θα θέλουν πολύ να σε νικήσουν. Αλλά στο τέλος πρέπει να νικάς εσύ» δήλωσε στην «Πράσινη» ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα παιχνίδι σαν κι αυτό σε κρατά πάντα σε εγρήγορση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε αντίστοιχα λάθη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, γιατί θα το πληρώσουμε. Δεν δικαιούμαστε να έχουμε νεκρά διαστήματα και να μην είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, ανεξάρτητα ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν, κι αυτό είναι το καλύτερο μάθημα για μας για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που είναι δύσκολη, αλλά αν μας βρει όπως τώρα, ενωμένους, δεν θα έχουμε πρόβλημα» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης