Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης «προσγειώθηκε» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος παρά την ταλαιπωρία από την καθυστέρηση που είχε η πτήση του για Αθήνα φάνηκε ευδιάθετος από τον επαναπατρισμό και την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
Ο 21χρονος σέντερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (3+1+1) με τους «πράσινους», μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αφού πρώτα φίλοι του Παναθηναϊκού του πέρασαν κασκόλ της ομάδας στο λαιμό του.

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα κάποια μαθήματα, που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για μένα. Μέσα από αυτό έμαθα. Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου. Όταν έφυγα ήμουν 18 χρονών, μεγάλωσα σωματικά, άλλαξα τις συνήθειές μου. Όλα αυτά ήταν μια προσαρμογή για τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά ο Παπαγιάννης για τη θητεία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πρόσθεσε: «Έχω συναίσθημα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ. Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».

Ο Παπαγιάννης, ο οποίος αναμένεται να διευθετήσει αύριο τα τυπικά που απομένουν για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για τους στόχους που θέτει κατά την επάνοδό του στο «πράσινο» ρόστερ: «Ο Νικ Καλάθης που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης