H… οδύσσεια της επιστροφής του μπασκετικού Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη τελείωσε σήμερα το πρωί.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εν είδει καψονιού, επέβαλε στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ να επιστρέψουν με πούλμαν -και όχι με αεροπλάνο- στην ελληνική πρωτεύουσα, μετά και τη νέα ήττα του συλλόγου από τη Φενέρμπαχτσε, με την οποία και αποκλείστηκαν από το Final Four της Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν στη βάση τους λίγο πριν από τις 07.00 το πρωί της Πέμπτης και αφού έκαναν αρκετές στάσεις ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι το οποίο είχε ξεκινήσει από τις 14.00 χθες το μεσημέρι.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλοι όσοι είχαν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη ήταν εξαντλημένοι και κατευθύνθηκαν στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν.

Πάντως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, ήτοι ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης για τους παίκτες (Φώτσης, Τζέιμς, Γκάμπριελ, Σίγκλεντον) που δεν ακολούθησαν την ομάδα με το πούλμαν (πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση αποφασισμένη να τιμωρήσει μέχρι και με διακοπή συμβολαίου), αλλά και τι θα συμβεί με τον Τσάβι Πασκουάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα έντονα δυσαρεστημένος με το… καψόνι που υπέστη η ομάδα φέρεται να είναι ο Καταλανός τεχνικός, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και για σκέψεις παραίτησής του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης