Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ως γνωστόν, απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, για αγωνιστικούς λόγους, και πλέον εξετάζει τις προσφορές άλλων ομάδων που έχει στα χέρια του.
Μία από αυτές είναι από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπάρχει… φλερτ μετά την απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.
Το αν αυτό καταλήξει σε… γάμο θα κριθεί εν πολλοίς από τη συνάντηση που θα έχουν το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Λώτσος που εκπροσωπεί τον Έλληνα φόργουορντ και οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού».
Εκεί θα τεθούν όλα επί τάπητος, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να συνηγορούν πως το deal είναι πολύ κοντά, αν και για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό και επίσημο.
Τα όσα προσφέρουν οι «πράσινοι» καλύπτουν πλήρως τον Παπαπέτρου, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει πιο βόρεια και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα -τουλάχιστον- τρία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει στα χέρια του και προτάσεις από Εφές και Χίμκι αλλά εκείνος δείχνει να προτιμά τον Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ως το πρώτο «τριάρι» της ομάδας.

Άλλωστε ο Τσάβι Πασκουάλ ήθελε από την πρώτη στιγμή τον Παπαπέτρου αφού βλέπει στο πρόσωπο του 24χρονου φόργουορντ, τον παίκτη που μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο του και όλα όσα έχει στο μυαλό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης