Συνέντευξη του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξένησε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Radio Catalunya. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, καθώς και για την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν, μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα κάλεσε τον κόσμο πριν κρίνει να βρεθεί στη θέση του Γιαννακόπουλου.

«Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε «Χ» εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα», τόνισε ο Πασκουάλ στο Radio Catalunya και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό μπάσκετ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ? όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης