Ο Νίκος Μίχαλος αποχώρησε από τον Πανιώνιο, μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας. Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 40χρονο γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Νίκο Μίχαλο για την αμέριστη προσφορά και την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας από την Β’ Εθνική κατηγορία μέχρι την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Η προσυμφωνημένη λήξη του συμβολαίου σηματοδοτεί την αρχή ανανέωσης της ομάδας. Ελπίζουμε ότι ο Νίκος θα έχει την επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ από διαφορετική θέση. Περιμένουμε να είναι και πάλι κοντά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Μίχαλος με ανάρτησή του στο instagram έγραψε:

“Ήταν δύο από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι η καριέρα μου έφτανε στο τέλος της. Δύο συνεχόμενες άνοδοι, δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πανιώνιου. Μια ομάδα που αν δεν τη ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μπορείς να την αγαπήσεις.

Δυστυχώς η τρίτη χρονιά δεν ολοκληρώνεται και ας υπήρξε από την πλευρά μου η απόλυτη θέληση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Πανιώνιος το μεγάλο στόχο της παραμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρη. Τη δέχομαι γιατί δεν έχω το νομικό δικαίωμα να κάνω αλλιώς. Την αιτία αναζητήστε την σε όσους είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου που με έκανε να νιώσω ότι οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που έχεις σπίτι σου και που με τίμησαν με τρόπους που ήταν παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα. Θα νιώθω πάντα ένας από εσάς.

Νίκος Μίχαλος

Αρχηγός του Πανιωνίου 2015-2017».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης