Αν και «κολλημένος» στην τελευταία θέση της Α1 μπάσκετ, ο Πανιώνιος δεν έχει συμβιβαστεί καθόλου με την ιδέα του εκ νέου υποβιβασμού του και προσπαθεί να ενισχυθεί και να κυνηγήσει ως το τέλος την παραμονή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κυανέρυθροι» προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Αμερικανό Ντάρινγκτον Χόμπσον, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Εϊβερι Γούντσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης έχει ύψος 2.01μ., αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», ενώ έχει περάσει από το ΝΒΑ, αγωνιζόμενος την περίοδο 2011-12 σε πέντε παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι το 2010 τον είχαν επιλέξει στο Νο 37 του ντραφτ.

Απόφοιτος του κολεγίου Νιου Μέξικο, ο 30χρονος Χάρινγκτον αγωνίστηκε επίσης στη θυγατρική λίγκα του NBA (νυν G-League) με τους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς και τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, με τους οποίους μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2015. Ο Χόμπσον έχει παίξει επίσης στην Ισραηλινή Χαποέλ Μιγκντάλ, στη βραζιλιάνικη Μπραζίλια και στην κινεζική Γκουανγκσί Γουεϊζουάνγκ Ρίνος, ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Αργεντινή με την Ατένας, με την οποία είχε 10.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ σε 28.1 λεπτά κατά μέσο όρο.

«Η συμφωνία με τον πρώην παίκτη των Μilwaukee Bucks και του ΝΒΑ αποτελεί οικονομική υπέρβαση που θα καλυφθεί από την δίοικηση της ΚΑΕ, στην οποία δεν υπάρχουν “κρυφοί” ή φανεροί συμπαίκτες. Αν και αυτονόητα χρειάζεται μεγαλύτερη, έμπρακτη συμπαράσταση από την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, η δίοικηση της ΚΑΕ προχωρά στην ενίσχυση της ομάδας, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις. Δεν θα υπάρχει καλύτερη αναγνώριση κάθε προσπάθειας από την απουσία, έστω και ενός κενού καθίσματος, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο (3/3). Συνεχίζουμε πόντο-πόντο, μέχρι ο τελευταίος πόντος να είναι από τα χέρια των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Με “κλειστά αυτιά” σε αρνητικά προγνωστικά, προβλέψεις και συγκυρίες αποτελεσμάτων. Είμαστε ταγμένοι στην ιστορία της ομάδας να φέρουμε σε πέρας κι αυτή την δύσκολη αποστολή», τονίζει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Πανιώνιος στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 30χρονο Αμερικανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης