Το παιχνίδι απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο ήταν το τελευταίο του Έιβερι Γούντσον με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός γκαρντ γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τον «Ιστορικό» για προσωπικούς λόγους, με τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Ήταν όλοι καταπληκτικοί. Ήταν τέσσερις υπέροχοι μήνες με αυτή την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει. Όμως, πρέπει να επιστρέψω στις ΗΠΑ, γιατί έχω πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Πρέπει να είμαι εκεί. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τη στήριξή τους», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Γούντσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με μέσο όρο 7.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ, ενώ οι «κυανέρυθροι» έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο του Ντάρινγκτον Χόμπσον, που έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ (2011-12 Μιλγουόκι Μπακς), τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γούντσον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης