Αφήνοντας πιθανότητες επιστροφής του στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποχαιρέτησε σήμερα τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Ζάνις Πέινερς. Ο Λετονός γκαντ/φόργουορντ, μετά από τρεις περίπου εβδομάδες διακοπών που έκανε σε ελληνικό έδαφος, πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο κλειστό της Πυλαίας, για το τελευταίο, επί της παρούσης, όπως ανέφερε, «αντίο» στα στελέχη της εταιρείας.

Στα χέρια του έχει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο», είναι δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου, κάτι που δεν έκρυψε σε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε τους τελευταίους μήνες και απομένει να δώσει την οριστική απάντησή του, σε ό,τι αφορά το μέλλον του, στους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση επίσης του πρώτου μέρους των διακοπών του και ο Απόλλων Τσόχλας. Γεγονός που θα δρομολογήσει την ουσιαστική επαφή των διοικούντων τον ΠΑΟΚ μαζί του για τη συνέχιση της δέσμευσής του με την ομάδα. Το συμβόλαιο του έμπειρου πόιντ γκαρντ με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώθηκε, την ανανέωσή του προσδοκούν οι «ασπρόμαυροι», διάθεση που φαίνεται πως διακατέχει και τον ίδιο τον αθλητή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης