Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη μάχη του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη, στο πλαίσιο των «16» του Basketball Champions League και στάθηκε στον περιορισμό των λαθών της ομάδας του.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα είναι δεύτερη σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορεί να μην έχει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ αλλά έχουν μεγάλη χημεία πιέζουν πολύ και θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην επίθεση. Προσπαθούν στην επίθεση να βρουν την καλύτερη λύση», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές επιθέσεις και να μην τους δώσουμε ευκαιρία για fast break».

Για τον τραυματισμό του Σάιμπερτ, σημείωσε: «Είναι μια μεγάλη μονάδα είναι ο κατ’ εξοχήν σουτέρ είχαμε την ευκαιρία να βάζουμε εύκολα καλάθια, τώρα πρέπει να βρούμε λύσεις αλλού για το σκοράρισμα».

Για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Πάντα θέλουμε τον κόσμο μας αλλά αυτές τις ομάδες έχουν αντιμετωπίσει γεμάτα γήπεδα και στην Ισπανία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε πως θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη: «Δεν υπάρχει στο μυαλό η εναλλακτική λύση παίζεις με αυτόν που κληρώνεσαι. Το θέμα είναι πόσο έτοιμος θα είσαι εσύ να αντιμετωπίσεις τις ομάδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης