Μετά τον Μαλίκ Πόουπ ο ΠΑΟΚ φέρνει έναν ακόμη παίκτη από το κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Τζόρντιν Ουίλιαμς 22χρονο γκαρντ που είναι απόφοιτος του LSU of Alexandria και που γίνεται ο 6ος ξένος της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα σεζόν μετά τους Φιλ Γκος, Ουίλ Χάτσερ, Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα και Μαλίκ Πόουπ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jordin Williams για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Jordin Williams αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (16/8) και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jordin Williams γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1996 στο Baton Rouge της Louisiana, έχεις ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Central High School της Louisiana και στη συνέχεια πήγε στο Lousiana State University of Alexandia, από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2017-18 με 20,4 πόντους (46,4% στα σουτ, 43,3% στα τρίποντα και 87,9% στις βολές), 3,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης