Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον 19χρονο καλαθοσφαιριστή, Θοδωρή Καρρά, ο οποίος ήταν πρόσφατα βασικό μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρράς γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1997 στην Αθήνα, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος σέντερ αγωνίστηκε και στα 7 παιχνίδια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου στο Ευρωμπάσκετ, έχοντας μέσο όρο 9.7 πόντους (με 56.9% στα δίποντα και 71.4% στις βολές) και 3.6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η κορυφαία εμφάνισή του καταγράφηκε στον ημιτελικό με την Ισπανία, όταν έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά και πέτυχε 16 πόντους με 8/10 δίποντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρράς αγωνίστηκε από την αρχή της καριέρας του στον Δούκα, με τη φανέλα του οποίου είχε πέρυσι 7 συμμετοχές στην Α2, μετρώντας 3.9 πόντους (57.1% στα δίποντα) και 2.6 ριμπάουντ σε 8.7 λεπτά ανά αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης