Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (3/7), ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφική κίνησή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τον 25χρονο Αμερικανό, γκαρντ/φόργουορντ, Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει, ουσιαστικά, στην ομάδα τον Λάκι Τζόουνς, μέλος του ρόστερ του «Δικεφάλου» την περασμένη σεζόν.

Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου τους «ασπρόμαυρους», αν κρίνει κανείς από την… παρέα που έκανε ο Αμερικανός, την Παρασκευή (6/7), στους Ηλία Παπαθεοδώρου, Νίκο Σταυρόπουλο, στην έναρξη του NBA Summer League στο Λας Βέγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, βρέθηκαν με τον Λάκι Τζόουνς στις εξέδρες του Cox Pavilion, κάθισαν δίπλα -δίπλα, παρακολουθώντας, αρχικά, την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Γεγονός που πιστοποίησε ο Νίκος Σταυρόπουλος, αναρτώντας σχετικό οπτικό υλικό, με εμφανή την καλή διάθεση και των τριών, σε προσωπικό λογαριασμό του στο διαδίκτυο.

Στο τεχνικό επιτελείο των Μπακς, σε ό,τι αφορά το Summer League στο Λας Βέγκας, υπενθυμίζεται, υφίσταται και ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος, με τη σειρά του, έχει ξεχωρίσει τον Λάκι Τζόουνς στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του για τη καινούρια χρονιά.

Για τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ενδιαφέρον ιδιαίτερο είχε και το παιχνίδι που ακολούθησε, με αντιπάλους τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, λόγω της παρουσίας στους δεύτερους (ως παίκτη και βοηθού προπονητή), του Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ενίσχυσε, με καταλυτικό τρόπο, τους «ασπρόμαυρους» την περυσινή σεζόν, προσδοκάται να διατηρηθεί στο δυναμικό του «Δικεφάλου» και για την περίοδο 2018-2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης