Με μία βασική απουσία θα παραταχθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή (2/4) στην αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Α1 με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ.

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς παραμένει στο Βελιγράδι (σ.σ.: βρίσκεται εκεί από τις 26/3) κάνοντας θεραπεία για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα στον αυχένα και στην ωμοπλάτη. Ο Σέρβος γκαρντ προγραμματίζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα (3/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιλιένοβιτς, υπενθυμίζεται, ζήτησε από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να μεταβεί στην πατρίδα του για να δει δικό του γιατρό για το πρόβλημά του.

Η ομάδα επέστρεψε κανονικά χθες στο γήπεδο, έπειτα από διήμερο ρεπό, με διπλή προπόνηση. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε προληπτικά ο Κιθ Κλάντον, εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Στα μέσα Απριλίου, ακόμη, θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος για να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament. Πρόκειται για το κορυφαίο pre draft καμπ για αποφοίτους κολεγίων, στο οποίο βρίσκεται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, εκπροσωπώντας την ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης