Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ρόζα Ράντομ εμφανίστηκε μετά το ματς ο Σούλης Μαρκόπουλος. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί σε πολύ μεγάλη διάρκεια έπαιξαν αυτό που θέλαμε να παίξουμε σε άμυνα και επίθεση. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε πολύ για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Σήμερα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον Σάιμπερτ. Υπερέβαλε εαυτόν με το πρόβλημα που είχε. Οπωσδήποτε η επάνοδος του Πέινερς, είναι θετική. Μέρα με τη μέρα ελπίζουμε να βρει τα πατήματά του και να μας βοηθήσει όπως στην αρχή της περιόδου. Για το παιχνίδι, υπήρχαν ορισμένα διαστήματα, όπου άνηκε ότι η ομάδα δε μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κάτι λογικό, γιατί τα σχήματα και οι παίκτες αλλάζουν. Υπάρχει και η λογική αντίδραση της αντιπάλου ομάδες, η οποία βλέποντας ότι φεύγει το σκορ, πεισμώνει και προσπαθεί να σε βγάλει από το ρυθμό σου. Μέσα από αυτό, δημιουργείται μία κατάσταση, με την ομάδα να μη δείχνει την ίδια καλή εικόνα. Παρόλα αυτά, είδαμε μέσα στο παιχνίδι, ορισμένους παίκτες που δεν είχαν συνηθίσει τις συνεργασίες να είναι αρκετά θετικοί και αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε τι αντιμετωπίζουμε και πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην πρώτη περίοδο: «Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι. Δεν το επιτρέπουν όμως όλες οι ομάδες. Πρέπει να παίρνεις τις ευκαιρίες όταν μπορείς να παίξεις ελεύθερο μπάσκετ αλλά και όταν είσαι στο πέντε εναντίον πέντε, να μπορείς να διαβάζεις τι σου δίνει ο αντίπαλος για να μην υπάρχουν αυτές οι διαφορές».

Για τον Μιλιένοβιτς και τις ασίστ που μοίρασε: «Όταν υπάρχουν ασίστ, πάει να πει ότι έχεις βάλει εύκολα καλάθια. Όλοι οι παίκτες προσφέρουν τα μέγιστα, σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Παιχνίδι με παιχνίδι, είναι ανθρώπινοι οργανισμοί, δε μπορείς να περιμένεις την ίδια απόδοση κάθε μέρα».

Για τη διαφορά που πήρε ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να λάβουμε υπόψη τι μας δίνει ο αντίπαλος και όσο μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Σήμερα εκμεταλλευτήκαμε σε περισσότερο χρόνο αυτά που μας έδινε ο αντίπαλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κοντό σχήμα στο οποίο επέμεινε: «Είναι ανάλογα με το τι σου δίνει ο αντίπαλος. Σίγουρα χρειάζονται καλοί χειριστές. Οι περισσότερες ομάδες πιέζουν την περιφέρεια και χρειάζεται περισσότερο από έναν χειριστή, γιατί να τον… σκοτώσουν οι αντίπαλοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης