Ο Γουίλ Χάτσερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Παρτίζαν επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ένα «περίεργο παιχνίδι», επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο Βελιγράδι για την πρόκριση.

«Ερχόμασταν από μεγάλη νίκη (με τον Ερυθρό Αστέρα) και θέλαμε να την αφήσουμε πίσω για να συγκεντρωθούμε. Θέλαμε τη μεγάλη διαφορά αλλά δεν είναι κακή και η νίκη. Κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά σε κάποια σημεία αλλά αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο Βελιγράδι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Χαιρόμαστε για τη νίκη αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαφορά» υποστήριξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν κοιτάω τόσο πολύ τους δικούς μου πόντους. Δεν θα έλεγα πως δεν ήμουν εκτός φόρμας. Έρχονται κάποια δύσκολα παιχνίδια με άλλους αντιπάλους και δεν μπορείς πάντα να διαβάζεις τον αντίπαλο. Δεν είναι θέμα φόρμας. Το να σκοράρω 27 πόντους είναι πολύ καλό αλλά δεν το επεδίωξα. Έκανα απλά ότι χρειάστηκε για να κερδίσει η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις εδώ αλλά δεν θεωρώ ότι είχα έξτρα κίνητρο για να σκοράρω τόσο πολύ. Η ομάδα μου είναι η Παρτίζαν. Είναι κάτι συχνό το να παίζεις με αντιπάλους τις παλιές σου ομάδες. Είχαν ένα πλάνο. Προσπάθησαν να με περιορίσουν. Με ξέρει καλά ο Σούλης. Προσπάθησα να παίξω με σουτ. Σήμερα έβαλα πολλά. Με όλες τις ομάδες σουτάρω πολύ» πρόσθεσε.

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα (στη ρεβάνς). Είχαμε πολλά λάθη. Όταν κοιτάς τα στατιστικά πρέπει να βλέπεις τα λάθη σου και να τα βελτιώνεις. Εμείς πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του και εμείς μοιάζαμε πολύ κουρασμένοι. Η ενέργεια και τα λάθη θα κρίνουν το παιχνίδι» εκτίμησε για τη δεύτερη αναμέτρηση στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης