Οριστικά χωρίς τον Τζαμάλ Τζόουνς θα υποδεχτεί την Τρίτη (16/10, 19.30, Novasports3), στο PAOK Sports Arena, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, τη Βόννη, ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από διάταση στη μυοτενόντια συμβολή στον Αχίλλειο τένοντα, πρόβλημα που του στέρησε την παρουσία και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ (13/10), με συνέπεια να μην μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μικρές πιθανότητες συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς έχει ο Ντάριους Γκάρετ, ο οποίος έλειψε, επίσης, από τη μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο, εξαιτίας της διάτασης στην κατάφυση του έξω πλατέου μυός στο γόνατο που υπέστη εσχάτως. Τόσο ο Τζόουνς, όσο και ο Γκάρετ θα εξεταστούν αύριο, εκ νέου, από τον γιατρό του «Δικεφάλου», προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα θα επανακάμψει σε δράση ο Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ «έβγαλε» το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας την Κυριακή, έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που αποκόμισε στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι «ασπρόμαυροι», στην Τουρκία, με την Μπαχτσεσεχίρ, ο οποίος τον ανάγκασε, από την έναρξη των επίσημων φετινών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, να είναι αγωνιστικά παροπλισμένος.

Συντηρητικά, ακόμη, κινήθηκε στη σημερινή προπόνηση ο Θόδωρος Ζάρας και με το δικό του πρόγραμμα ο Απόλλων Τσόχλας.

Τη θλίψη της, επιπλέον, για το αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, εξέφρασε, μέσω λογαριασμού της στο διαδίκτυο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης