Ο Μίροσλαβ Τόντιτς ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών και ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ θα ενισχύσει άμεσα τους «μελανόλευκους», καθώς θα είναι στη διάθεση του Βετούλα για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-’10) και Ηλυσιακό (2010-’11). Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Γιούνιον Ολίμπια της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση “4”, όσο και στην θέση “5”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης