Ο Φώτης Τακιανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Μέξα στον πάγκο της ομάδας των Τρικάλων, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι Θεσσαλοί.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Φώτη Τακιανού στην θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Ως παίκτης αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΚΑΟΔ, ΜΕΝΤ, Σιάτιστα ενώ την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στο Πανόραμα το 2001 όπου κάθισε στον πάγκο του για δύο χρόνια. Για δύο σεζόν διετέλεσε βοηθός του Λευτέρη Κακιούση σε Ηρακλή και ΑΕΚ (στη 2η η Ένωση έπαιξε και στην Ευρωλίγκα), ενώ τη σαιζόν 2006-07 ήταν βοηθός του Πρέλεβιτς και του Πιλαφίδη στον ΠΑΟΚ. Στα μισά σχεδόν της περιόδου ανέλαβε το Πανόραμα που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και το ανέβασε στην Α2 και την σεζόν 2007-08 στην Α1 Εθνική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2008-09 ανέλαβε το Ρέθυμνο και στην συνέχεια πήγε στη Δράμα και τον ΚΑΟΔ όπου την 2η χρονιά (2010-11) την ανέβασε στην Α1.

Ο Φώτης Τακιανός εργάστηκε ακόμη στον ΟΦΗ και τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε στην Δόξα Λευκάδας και στην Α1 αλλά και στην Α2.

Το καλοκαίρι ανέλαβε την ομάδα του Δούκα η οποία όμως αντιμετώπισε προβλήματα οικονομικά και έτσι αποχώρησε ενώ αργότερα για ένα διάστημα εργάστηκε σε ομάδα του Κοσόβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φώτης Τακιανός παρουσιάστηκε σήμερα στους παίκτες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Φρύδα και στην συνέχεια έκανε την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα μαζί με τον Γιώργο Δέδα ο οποίος παραμένει στην ομάδα ως assistant coach.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης