Στην επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη προχώρησε η ΚΑΕ Χολαργός. Η νεοφώτιστη στην Basket League ομάδα, απέκτησε τον διεθνή γκαρντ-φόργουορντ που αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στον Άρη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι έγινε το 10ο νέο πρόσωπο της μετά τους Καμπερίδη, Οκερεαφόρ, Λοβ, Σπυριδωνίδη, Κώττα, Χόκινς, Φιτζπάτρικ, Σκουλίδα και Ντόρσεϊ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward. Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και ανήκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης