Τύχη… βουνό είχε ο οπαδός της Σουηδίας, Γέσπερ Μπέργκβιστ. Ο 28χρονος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού που οργάνωσαν οι χορηγοί της Εθνικής, Svenska Spel, με έπαθλο να μείνει δωρεάν στο διαμέρισμα του Μάρκους Μπεργκ!

Ο διεθνής στράικερ ήταν κάτι παραπάνω από φιλόξενος με τον καινούργιο «ενοικιαστή», καθώς πριν αναχωρήσει με την αποστολή για την Ρωσία φρόντισε να γεμίσει το ψυγείο με δωρεάν φαγητά και ποτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έκανε αυτό, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι ο Μπέργκβιστ θα έκανε κάποιες δουλειές για εκείνον μέσα στο σπίτι. Ο 31χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ-Αΐν, «κάρφωσε» μία λίστα στο ψυγείο του ζητώντας μεταξύ άλλων από τον Μπέργκβιστ να φροντίζει τα λουλούδια του και να συντονιστεί στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Σουηδίας με τη Νότια Κορέα.

Ο οπαδός ήταν υποχρεωμένος και παρακολούθησε τον αγώνα με μερικούς φίλους, βλέποντας τον Μπεργκ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 20ο λεπτό για να σκοράρει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ευτυχώς, ο Αντρέας Γκράνγκβιστ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και η Σουηδία πήρε τη μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης