Οι Σουηδοί έμειναν ικανοποιημένοι από τη νίκη απέναντι στην Νότια Κορέα, ενώ οι Ασιάτες κοιτούν πλέον τους δύο αγώνες που απομένουν. Διαβάστε τις δηλώσεις:

Γιάνε Άντερσον:
«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα ματς. Σίγουρα, ο καλύτερος παίκτης της Νοτίου Κορέας στο σημερινό ματς ήταν ο τερματοφύλακάς της. Μετά την ήττα της Γερμανίας χθες, η σημερινή νίκη μας επί της Νοτίου Κορέας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα καθοριστική.

Σιν Τάε Γιονγκ:
«Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες προσαρμογές για να επικεντρωθούμε στην ταχύτητά μας και καταφέρουμε να βρούμε ευκαιρίες, αλλά η Σουηδία έπαιξε πολύ καλά. Μεταξύ των 32 ομάδων αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σουηδία είναι ένα από τις καλύτερες. Ήθελα πραγματικά να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με το Μεξικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Θα είναι ένας τρομερός αντίπαλος. Πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ώστε να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Αντρέας Γκράνγκβιστ (MVP):
«Δείξαμε εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως και στα play off απέναντι στην Ιταλία. Είμαστε μια ομάδα, παλεύουμε πραγματικά και προσπαθούσε ο ένας για τον άλλο σε κάθε αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης