Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το τελευταίο διήμερο, κυρίως στον βρετανικό Τύπο, περί αποχώρησης του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρωσία, πριν τον τρίτο αγώνα της ομάδας του με τη Σαουδική Αραβία.
Η Αίγυπτος έχει ήδη αποκλειστεί, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο και υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν πως ο «Φαραώ» δεν έχει λόγους να παραμείνει για ένα ματς χωρίς σημασία, πολύ περισσότερο να ζορίσει τον εαυτό του και να παίξει, όταν προέρχεται από τον γνωστό τραυματισμό του στον ώμο. Μάλιστα, προσθέτουν πως είναι ευκαιρία να κερδίσει μέρες ανάρρωσης και ξεκούρασης εν όψει της προετοιμασίας του με την Λίβερπουλ.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία της Αιγύπτου διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άμπο Ρίντα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν γνωρίζω το παραμικρό για όλα αυτά που γράφονται. Ο Σαλάχ είναι ο αρχηγός της Εθνικής μας και, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, πρέπει να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος ο παίκτης, απάντησε: «Είναι πολύ καλά μαζί με τους συμπαίκτες του και συγκλονισμένος για όσα γράφτηκαν για το ίδιο, αλλά και για κακές σχέσεις μέσα στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης