Το μηδέν παθητικό για τον Σμάιχελ… έσπασε μετά από εννέα ώρες και 31 λεπτά σε διεθνές επίπεδο, την ίδια στιγμή που ο Γέντινακ έφτασε τα τρία γκολ σε τελική φάση και είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ της Αυστραλίας σε τελικές φάσεις Μουντιάλ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα Δανία-Αυστραλία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

571 – Τα λεπτά που ο Κάσπερ Σμάιχελ κράτησε «καθαρή» την εστία του. Το πέναλτι-γκολ του Γέντινακ έδωσε τέλος στο μηδέν παθητικό που κράτησε συνολικά εννέα ώρες και 31 λεπτά.

18 – Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει εμπλακεί σε 18 γκολ στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του με τη Δανία. Τις 13 φορές βρήκε δίχτυα, ενώ έχει «μοιράσει» και πέντε ασίστ.

11 – Ο μέχρι τώρα συνολικός αριθμός των πέναλτι που έχουν δοθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Σε όλη τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2014 είχαν καταλογιστεί 10 πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5 – Το υπ` αριθμόν πέναλτι που δόθηκε στη διοργάνωση της Ρωσίας μετά από εξέταση του VAR.

3 – Τα γκολ του Γέντινακ με τα χρώματα της Αυστραλίας. Πλέον ο Γέντινακ είναι ο δεύτερος σκόρερ των «καγκουρό»σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Τιμ Κέιχιλ (5).

3 – Ο Γέντινακ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έχει σημειώσει 3+ γκολ, όλα από την… άσπρη βούλα!

2 – Τα πέναλτι που έχει «δώσει» ο Γιουσούφ Πόουλσεν σε ένα Μουντιάλ. Το ρεκόρ κρατούσε από το Μουντιάλ του 1966. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Πόουλσεν δεν είναι αμυντικός!

1 – Η Αυστραλία δεν μπόρεσε ούτε κόντρα στην Δανία να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η μοναδική φορά που το έχει πετύχει ήταν το μακρινό 1974, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με την Χιλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης