Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Γαλλία με τις ΗΠΑ στη Λιόν, στο τελευταίο φιλικό της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν, πριν ξεκινήσει τους αγώνες της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Αμερικανοί άνοιξαν (44΄) τι αποστάσεις στο σκορ με τον Γκριν, πριν ο Μπαπέ στο 78′ διαμορφώσει το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο Ζιρού αποχώρησε με αίματα στο μέτωπο, όταν έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (58΄), δίνοντας την θέση του στον Ντεμπελέ, εξαιτίας της σύγκρουσης που είχε με τον Ματ Μιάτζγκα. Η Γαλλία βρίσκεται στον τρίτο όμιλο, μαζί με Αυστραλία Περού και Δανία.
Γαλλία – ΗΠΑ 1-1

Τυνησία – Ισπανία 0-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του επιθετικού της Θέλτα Ιάγκο Ασπας στο 84′, μετά από ασίστ του Ντιέγκο Κόστα επέτρεψε στην Ισπανία να πανηγυρίσει δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Τυνησία, σε φιλικό που διεξήχθει στην πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας. Ηταν το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν ξεκινήσουν την πορεία τους στο Μουντιάλ 2018. Η Ισπανία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με Πορτογαλία, Μαρόκο και Ιράν, ενώ η Τυνησία στον έβδομο με Βέλγιο, Παναμά και Αγγλία.

Σερβία – Βολιβία 5-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σερβία στο τελευταίο φιλικό πριν ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ, συντρίβοντας με σκορ 5-1 την Βολιβία στην Merkur Arena, στο Γκρατς της Αυστρίας. Τρία γκολ σημείωσε ο Μίτροβιτς (4΄, 23΄, 68΄) και από ένα Λάιτς (19΄) και Ιβάνοβιτς (42΄) για την ομάδα του Κρστάιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αντικατέστησε στο 70΄τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Μίτροβιτς. Σκόρερ της Βολιβίας ήταν ο Κάμπος (48΄).

Ουγγαρία – Αυστραλία 1-2

Το αυτογκόλ του Καντάρ (90+2) επέτρεψε στην Αυστραλία να πανηγυρίσει φιλική νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Ουγγαρία, στην Groupama Arena στη Βουδαπέστη, στο τελευταίο της φιλικό πριν ξεκινήσει την διαδρομή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.Ο Αρζανί είχε ανοίξει (74΄) τις αποστάσεις στο σκορ για τους Αυστραλούς του Φαν Μάαρβικ, ενώ ο Σένσμπουρι ισοφάρισε προσωρινά (88’) με αυτογκόλ για τους Ούγγρους. Η Αυστραλία είναι στον τρίτο όμιλο, με Γαλλία, Περού και Δανία.

Εσθονία – Μαρόκο 1-3

Το Μαρόκο νίκησε με σκορ 3-1 την Εσθονία στο Ταλίν, στο τελευταίο του φιλικό πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του, στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μπελχαντά (11΄), Ζιγέχ (38΄πέναλτι) και Εν-Νεσιρί (75΄) οι σκόρερ για τους Αφρικανούς, ο Πουριέ μείωσε (76΄) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ για τους Εσθονούς.Το Μαρόκο βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ 2018, μαζί με Ισπανία, Πορτογαλία και Ιράν.Σε άλλη σημερινή φιλική αναμέτρηση, η Φινλανδία κέρδισε με σκορ 2-0 την Λευκορωσία στο Τάμπερε, με σκόρερ τους Ουρόνεν (7΄) και Γιαγκούμπι (75΄).

Δανία – Μεξικό 2-0

Με δύο γκολ που σημείωσαν στην επανάληψη, Πόουλσεν (71΄) και Ερικσεν (74΄) η Δανία επικράτησε με σκορ 2-0 του Μεξικού, σε μεταξύ τους φιλική συνάντηση στο Μπρόντμπι. Ήταν το τελευταίο τεστ των Μεξικανών πριν ξεκινήσουν την διαδρομή τους στον έκτο όμιλο, όπου βρίσκονται μαζί με Γερμανία, Σουηδία και Νότια Κορέα, αλλά και των Δανών που είναι στον τρίτο, με Γαλλία, Αυστραλία και Περού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης