Η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας, που κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο το 2014 στη Βραζιλία, έφτασε στη Ρωσία την Τρίτη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο τουρνουά που ξεκινά την Πέμπτη (14/6).

Το αεροσκάφος που μετέφερε τη «νασιονάλμανσαφτ» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Βνούκοβο στα νότια της Μόσχας.
Οι Γερμανοί θα αγωνιστούν στον 5ο όμιλο την Κυριακή (17/6) στη Μόσχα εναντίον του Μεξικού, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τη Σουηδία (23 Ιουνίου) και τη Νότια Κορέα (27 Ιουνίου).

Ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Γιόακιμ Λεβ, οι 23 παίκτες του και το προσωπικό της ομάδας απογειώθηκαν με βροχή από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης κι έφθασαν -ξανά υπό βροχή- στο Βατουτίνκι όπου θα είναι η βάση τους, 40 χλμ νότια της Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή, εκτός από τους παίκτες και τους προπονητές, οι Γερμανοί έχουν συμπεριλάβει δύο μάγειρες, τέσσερις γιατρούς, τέσσερις φυσιοθεραπευτές, αναλυτές, γυμναστές και μια ομάδα αφιερωμένη στις υπηρεσίες Τύπου.

Τα στατιστικά είναι με το μέρος των Γερμανών στη διοργάνωση, αφού στα τελευταία 16 παγκόσμια Κύπελλα από το 1954) έχουν παίξει σε οκτώ τελικούς κι έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές το τρόπαιο.

Έτσι, θεωρητικά είναι από τα φαβορί στο μουντιάλ της Ρωσίας, ακόμη και αυτή τη στιγμή που προέρχονται από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων το διάστημα της προετοιμασίας, όπου σε φιλικούς αγώνες σημείωσαν μία μόλις νίκη σε έξι παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης