Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Τίτε στις δηλώσεις του. Ο προπονητής της Βραζιλίας αναφερόμενος και στην ισοπαλία με την Ελβετία, αλλά και στις αποφάσεις του διαιτητή, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά το άγχος μας χτύπησε. Η πίεση ήταν μεγάλη, δεν υπήρχε ακρίβεια κι όταν έπρεπε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες, θα έπρεπε να ήμασταν πιο ακριβείς. Δεν μπορώ να προπονώ μια ομάδα που θα παραπονιέται για την διαιτησία. Μπορείτε να ερμηνεύσετε τις αποφάσεις με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διαμαρτυρηθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (1-1), αλλά και από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με την Βραζιλία, υποστήριξε: «Ελπίζω ότι μετά τη σημερινή μας εμφάνιση ο κόσμος θα μας δώσει μεγαλύτερη προσοχή.

Μερικές φορές υπάρχει έλλειψη αναγνώρισης και θεωρώ ότι αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Είναι κρίμα, διότι κάποιες φορές παίζουμε πολύ καλά και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ηττηθήκαμε μόνο μία φορά στη διάρκεια των προκριματικών.

Αποδείξαμε απόψε ότι αυτή η ομάδα πάντα πιστεύει στις δυνατότητές της και με την ίδια ακριβώς επιθετική φιλοσοφία θα αντιμετωπίσουμε και την Σερβία στο ματς που ακολουθεί.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ελβετία, ο Βραζιλιάνος άσος, σκόρερ της ομάδας του και MVP της αναμέτρησης, Φελίπε Κουτίνιο, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μερικές φορές πρέπει να αναγνωρίζουμε τον τρόπο που έχουν παίξει οι αντίπαλοί σας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε απέναντι σε μια δυνατή άμυνα, αλλά ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι υπήρξαν πολλά θετικά στο ματς και θα τα δούμε στον επόμενο αγώνα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης