Έχοντας ήδη δύο νίκες με την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία και με την πρόκριση εξασφαλισμένη, στο «στρατόπεδο» της Ουρουγουάης πιστεύουν πως τώρα θα αρχίσουν να δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Λούκας Τορέιρα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

«Τώρα εναντίον της Ρωσίας, δεν θα έχουμε το ίδιο άγχος, επειδή γνωρίζουμε πλέον που βρισκόμαστε. Είμαστε πιο ήρεμοι κι έτσι μπορούμε να βγούμε έξω και να παίξουμε πιο άνετα. Καθώς οι αγώνες περνούν, αισθανόμαστε πιο άνετα» τόνισε με έμφαση και συμφώνησε μαζί του και ο Ντιέγκο Λαξάλτ, ο οποίος στην συνέχεια, μιλώντας για την Ρωσία, με την οποία η «τσελέστε» θα αναμετρηθεί στην 3η αγωνιστική για την πρωτιά στον όμιλο, είπε: «Πριν την έναρξη του τουρνουά λίγοι έδιναν ελπίδες στην Ρωσία να προχωρήσει. Όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι στην επόμενη φάση αντίπαλος θα είναι μια εκ των Ισπανίας, Πορτογαλίας, απάντησε: «Και οι δύο ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο. Όμως όποιος θα είναι αντίπαλός μας, θα είναι και γι’ αυτούς δύσκολο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης