Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η Ένωση σκόραρε με τους Σιμόες (28′), Πέκχαρτ (50′), Γαλανόπουλο (67′) και Πατίτο (80′), ενώ για τους Βοιωτούς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 17’ ο τερματοφύλακας Ναμάσκο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η ΑΕΚ πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε με τον Πέκχαρτ να διευκολύνει τη… δουλειά, καθώς στο 17’ ο φορ της Ένωσης ανετράπη από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Ναμάσκο, εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα ο παίκτης των Βοιωτών να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις προσπάθειες των Γαλανόπουλου, Πατίτο και Σιμόες, ο τελευταίος στο 28’ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη της ΑΕΚ. Ο Μοσχονάς που υπερασπίστηκε την εστία του Λεβαδειακού σταμάτησε στο δεύτερο μέρος τον Γαλανόπουλο, όμως μέχρι το τέλος του αγώνα δέχθηκε τρία τέρματα με την Ένωση να φτάνει σε μία άνετη επικράτηση.

Στο 50’ ο Πέκχαρτ πέτυχε το 2-0, ενώ ο Γαλανόπουλος που έψαχνε το τέρμα το πέτυχε στο 67’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πατίτο σε μία φάση όπου ο Ούγκο Αλμέιδα σημάδεψε το δοκάρι του Μοσχονά.

ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 28′ Σιμόες, 50′ Πέκχαρτ, 67′ Γαλανόπουλος, 80′ Πατίτο

Κίτρινες κάρτες:
Μεντί, Μάντζιος, Μιλιάζες, Βασιλείου

Κόκκινες κάρτες:
17′ Ναμάσκο

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις):
Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες (80′ Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Αραβίδης (83′ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (74′ Αλμέιδα).

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33′ Τόπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (20′ Μοσχονάς), Τόνι Σίλβα (76′ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης