Δύο ερωτηματικά προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, για πρώτη φορά μετά από πολλές ημέρες, ωστόσο οι Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτης Κονέ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο μεν Αργεντινός επιθετικός ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο δε Έλληνας μέσος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Καθίσταται, έτσι, αμφίβολη η συμμετοχή τους στο φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό (21/3, 17:00, στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόντες από το φιλικό θα είναι σίγουρα οι διεθνείς Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (στην εθνική Ανδρών), Κώστας Γαλανόπουλος (στην εθνική Ελπίδων), Ογκνιέν Βράνιες (στην εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης) και Σοτζάι Μασούντ (στην εθνική Ιράν), αλλά και ο Ούρος Τσόσιτς που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ακόμη ένα ευχάριστο στοιχείο για τον Ισπανό τεχνικό της «Ένωσης», είναι πως στη διάθεσή του έχει τεθεί πλέον και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν υπάρχει βιασύνη για την επανεμφάνισή του στις επίσημες υποχρεώσεις. Αυτό ενδεχομένως γίνει τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ή στον τελικό του Κυπέλλου, αν φυσικά, η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης