Video-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Παρουσία του πρόεδρου της ΟΠΑΠ ΑΕ, Καμίλ Ζίγκλερ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Οργανισμού η εκδήλωση επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Το «παρών» από τους πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο CEO της «Ένωσης», Μηνάς Λυσάνδρου και οι Αντρέ Σιμόες, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντέμιαν Κόουπ αφού καλησπέρισε τους παρευρισκόμενους στα ελληνικά, δήλωσε: «Είναι πάντα ευχαρίστησή μας να έχουμε εδώ την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά είναι πιο σημαντική καθώς υποδεχόμαστε την ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας και μέλος των ομίλων του Champions League.

Η συνεργασία μας δεν είναι μόνο στο sponsorship. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα ως προς τον αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία και για 4η χρονιά το νέο logo του «Παμε Στοίχημα» θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ. Η επιστροφή στις τοπ ομάδες της Ευρώπης και ο τίτλος της πρωταθλήτριας έχει κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της. Τώρα, αναμένουμε σπουδαία ματς εναντίον τριών άλλων πολύ σπουδαίων της Ευρώπης, της Μπάγερν, του Αγιαξ και της Μπενφίκα.

Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ ανυπομονούμε για μια συναρπαστική σεζόν»

Ο Μηνάς Λυσάνδρου από την πλευρά του τόνισε: «Είναι μία εταιρεία που υπηρετεί τον αθλητισμό. Είναι τιμή μας που είναι για ακόμα μία φορά κεντρικός χορηγός της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας. Θα κριθεί και το πόσο… καλότυχο θα είναι το νέο logo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η επιστροφή μας στην κορυφή της Ελλάδας και η επιτυχημένη παρουσία μας στην Ευρώπη, δείχνει ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αρμόζει. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα πετύχουμε χωρίς τη στήριξη όλων όσοι βρίσκονται γύρω από την ΠΑΕ, αλλά κυρίως χωρίς τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ. Μια εταιρεία που νοιώθουμε πολύ κοντά μας, γιατί κι ο ΟΠΑΠ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από μια ανώνυμη εταιρεία».

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε μια τόσο καλή συνεργασία στην προσπάθεια που κάνουμε. Εύχομαι να μεγαλώνει ο ΟΠΑΠ ως οργανισμός και εμείς ως σύλλογος. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Τέλος, ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε: «Εδώ και 60 χρόνια ο ΟΠΑΠ έχει συνεισφέρει τόσο στην κοινωνία όσο και τον αθλητισμό. Ο οργανισμός μας στηρίζει και μας συντροφεύει στην Ελλάδα και το Champions League και μας δίνει ώθηση».


 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης