Πέταξε σήμερα νωρίς το πρωί για Πολωνία η ΑΕΚ, έτοιμη να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Ενισχυμένη με τον Τάσο Μπακασέτα (η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε χθες), με παρόντες και τους άλλους νεοαποκτηθέντες Τσιγκρίνσκι και Μπάρκα και την ελπίδα ότι θα προστεθούν κι άλλοι προσεχώς, ξεκίνησαν για το Κίελτσε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το πολύ πρωινό ξύπνημα (η συγκέντρωση στα Σπάτα ήταν ορισμένη για τις 06.50 και η πτήση έφευγε στις 08.25), οι 28 «κιτρινόμαυροι» και ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξαν ευδιάθετοι και έτοιμοι για τη σκληρή δουλειά.  

Το Κιέλτσε είναι ένα μέρος που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο μεγάλες πόλεις της χώρας, Βαρσοβία και Κρακοβία.

Μέχρι τις 16 Ιουλίου η «Ένωση» θα βρίσκεται σε μία περιοχή 2,5 χιλιομέτρων έξω από την πόλη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κλείσει το ξενοδοχείο «Μπινκόφσκι». Το συγκεκριμένο κατάλυμα διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου θα μπορούν να προπονούνται σε καθημερινή βάση, ενώ προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται η ομάδα για να είναι προσηλωμένη στη δουλειά της και μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κλιματολογικές συνθήκες θεωρούνται ιδανικές για προετοιμασία και σύμφωνα με τις έως τώρα μετεωρολογικές εκτιμήσεις τις πρώτες δύο εβδομάδες η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 30°C. Συγκεκριμένα, η υψηλότερη αναμένεται την Πέμπτη (30/6) που θα αγγίξει τους 29 °C, ενώ αρκετές ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα συναντήσουν βροχή.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης