Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε το Σάββατο ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», πριν το κυριακάτικο (24/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, θέλοντας με την παρουσία του να δείξει στους παίκτες του Χιμένεθ ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης υπενθυμίζεται ότι είχει πράξει κάτι ανάλογο και πριν τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Μπριζ.

Στην αποστολή ο Λόπες

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η έκπληξη έγινε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ελντερ Λόπες είναι παρών, ενώ απουσιάζει ο Βινίσους.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ είχε μείνει αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων και η συμμετοχή του ήταν απίθανη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή του στην αποστολή θα μπορούσε να σημαίνει πως ο Χιμένεθ θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά ο παράλληλος αποκλεισμός του Βινίσιους δείχνει ότι η θέση του αριστερού μπακ είναι καλυμμένη.

Εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης, Λαμπρόπουλος, Μπάρκας, Κονέ, Τρίστασον, Βινίσιους. Ο Χιμένεθ επέλεξε 20 παίκτες για το αυριανό (20:30 Novasports) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης