Είναι δεδομένο ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με πολλές αλλαγές στα Γιάννινα, όμως ένας από τους παίκτες που διεκδικούσε θέση στο αρχικό σχήμα δεν θα είναι παρών.

Ο Χρήστος Αραβίδης υπέστη θλάση αριστερού τετρακέφαλου και τέθηκε νοκ άουτ. Ο διεθνής επιθετικός θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς» όμως είναι δεδομένο ότι χάνει και τον τελικό της 6ης Μαϊου με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα αρνητική εξέλιξη για τον άνθρωπο που «υπέγραψε» τον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό σηκώνοντας το κύπελλο χωρίς τα δύο μπροστινά του δόντια, τα οποία είχε «θυσιάσει» στον αγώνα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο σημερινός τραυματισμός να αποτελεί και το τελευταίο κεφάλαιο του «Αραβα» στην ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί και εφόσον η θλάση είναι α΄ ή β΄ βαθμού τότε χάνει και τα play off.

Από το ματς της Κυριακής (19:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσουν σίγουρα οι Βράνιες, Ντίντακ που σήμερα έκαναν γυμναστήριο, ο τιμωρημένος Ανέστης και ο τραυματίας Λαμπρόπουλος ο οποίος μάλιστα είχε δηλωθεί να εκτίσει και ποινή λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Χιμένεθ, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα προφυλάξει αρκετούς παίκτες από τον κακό αγωνιστικό χώρο και ενόψει τελικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης