Δεν συνδυάστηκε με νίκη το ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Mετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποδοκιμάστηκαν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου, έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

OI KAΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Νεοσμυρνιώτες στα πρώτα λεπτά του αγώνα κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό και να μη δώσουν χώρους στην ΑΕΚ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 25′ για τον «δικέφαλο».

Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39′ το σουτ του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ανέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μορίας μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να δημιουργήσει επικύνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Πανιωνίου, που όμως αμυνόταν υποδειγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 69′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αυτοί κοντά στο γκολ. Ο Οικονόμου έβγαλε τη σέντρα, ο Ανσαριφάντ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα: έπειτα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κρατούσε με μεγάλη ευκολία μακριά από την εστία του τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας

Κίτρινες:
Πλατέλλας, Μπακασέτας / Ρισβάνης, Οικονόμου, Γιαννιώτης

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις):
Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67′ Σιμόες), Αραβίδης (67′ Πέκχαρτ), Αλμέιδα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90+2′ Πατσατζόγλου ), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86′ Ενγκογκ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης