Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς, την προσεχή Δευτέρα (27/11, 19:30), με το σύνολο των καθαρών εισπράξεων να διατίθενται προς ενίσχυση των πληγέντων στις πρόσφατες πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Για το σκοπό αυτό ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, με εξαίρεση τις VIP θύρες (10 και 20 ευρώ), για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν κάτι παραπάνω στον κοινό σκοπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανταπόκριση του κόσμου αναμένεται μεγάλη και γι΄αυτό η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με τις απαραίτητες διευκρινήσεις ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες ΕΔΩ (https://www.aekfc.gr/newsdetails/ta-eisitiria-tou-agona-me-ton-platania-2-51569.htm?lang=el&path=-744769984).

Δεν θα δοθεί καμία πρόσκληση, καθώς στόχος της ΑΕΚ είναι να στεφθεί το εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία και να συυγκεντρωθεί σημαντικό ποσό για την ενίσχυση των συμπατριωτών μας. Ηδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από club της επαρχίας, ακόμα και του εξωτερικού, που φυσικά δεν θα ταξιδέψουν Δευτέρα βράδυ στην Αθήνα, όμως θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα για να βοηθήσουν την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης