Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε εξώδικο από τον Ολυμπιακό, μέσω του οποίου την ενημέρωνε ότι ξεκινά συζητήσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, επειδή ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε σήμερα το πρωί στην ομάδα του Πειραιά (πριν αυτή καταθέσει το συμβόλαιό του στη Σούπερ Λίγκα) επίσης με εξώδικο ότι δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων η ΑΕΚ αναφέρει στο εξώδικο ότι «Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών»

Και προσθέτει ότι: «για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου».

Επίσης η ΑΕΚ υποστηρίζει στο εξώδικό της ότι το έγγραφο που της απέστειλε ο Ολυμπιακός «δεν επιφέρει καμία έννομη συνέπεια δεδομένου πως είναι ανυπόγραφο, ωστόσο απαντάμε κινούμενοι καλόπιστα προς αποφυγήν παρερμηνειών που δύνανται να επιφέρουν σκληρές πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω εξώδικο, το οποίο υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, κοινοποιήθηκε από το πρωί και στην Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάθεση συμβολαίου και στην ανακοίνωση του Χριστοδουλόπουλου, κάτι που δεν αλλάζει τη στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει η ΑΕΚ.

Η Ένωση θα καταθέσει το επόμενο διάστημα το συμβόλαιο που έχει στα χέρια της για τον επόμενο χρόνο και στη συνέχεια θα προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες που προβλέπονται.

Επίσης, η ΑΕΚ θα καλέσει τον Λάζαρο σε απολογία τόσο για τις επαφές του με τον Ολυμπιακό, όσο και για τη δήλωση περί απειλών.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης