Ημέρα ξεκούρασης η Κυριακή για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του από τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά και μετά το φιλικό με τη Λαμία, έδωσε διήμερο ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να επιστρέφουν τη Δευτέρα στα Σπάτα (στις 18:00 η προπόνηση).

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα φιλικό, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο ΟΑΚΑ και πάλι κεκλεισμένων των θυρών. Αναμέτρηση, στην οποία, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας τους Βασίλη Μπάρκα, Μιχάλη Μπακάκη, Τάσο Μπακασέτα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ στην Εθνική Ελπίδων έχει κληθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος. Σε αυτούς, προστέθηκε και ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος επιστρέφει στο ομοσπονδιακό συγκρότημα του Ιράν μετά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί όταν ακόμη αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και είχε συμμετάσχει σε αγώνα του Europa League, απέναντι σε ομάδα του Ισραήλ (σ.σ. Μακάμπι Τελ Αβίβ). Ο Μασούντ λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά απέναντι σε Αλγερία (23/3) και Τυνησία (27/3).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης