Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μιλώντας στην σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την ζωή στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, καθώς και στο γκολ του που έκρινε το ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πανέμορφο συναίσθημα, να παίζεις σε ντέρμπι και παράλληλα να βοηθάς την ομάδας σου ώστε να πάρει το τρίποντο. Ήταν μια σημαντική νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την μάχη για το ευρωπαϊκή εισιτήριο».

Για το γκολ του:
«Ήταν μία καλή εκτέλεση φάουλ. Νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει ακόμη και χωρίς την κόντρα. Είχα λίγη τύχη, αλλά την άξιζα. Ήταν τρομερό συναίσθημα το να πανηγυρίσω μαζί με όλους τους οπαδούς και όλους τους συμπαίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις εντυπώσεις του απ’ την ζωή στην Αθήνα: «Ο πρώτος καιρός ήταν ωραίος. Λίγο πριν έρθω το κλίμα ήταν ταραγμένο, πετάξαμε αρκετούς βαθμούς, αλλά τώρα παίζουμε καλά κι έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Παίζω αρκετά και ο ρόλος μου θυμίζει περισσότερο box to box μέσο και βοηθάω τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι κάπως old-school ο ρόλος μου αλλά τα καταφέρνω καλά.

Πριν έρθω είχα ένα μικρό διάστημα διακοπών, όμως επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ξανά καθώς ήθελαν να είμαι έτοιμος στο πρώτο ματς του Ιανουαρίου. Έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια από τότε και είναι αρκετά τα ματς και οι προπονήσεις από τότε. Είμαι σε καλή φόρμα και νιώθω καλά τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Τα πάντα πάνε όπως πρέπει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Στη Σταντάρ είχα επτά προπονητές σε τρία χρόνια. Έρχονται και φεύγουν οι προπονητές. Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο μου έδειξαν εμπιστοσύνη, το οποίο σημαίνει πως κάτι έκανα καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους συμπατριώτες του Γιόχανσον και Μαϊστόροβιτς: «Στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία αν είσαι Ιταλός, Γερμανός ή Σουηδός. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως είναι πιο εύκολο όταν έχεις κάποιον να μιλήσεις και να σε βοηθήσει».

Για τα επόμενα ματς:
«Κερδίσαμε ένα ντέρμπι, τέλεια. Είναι καλό για τον κόσμο μας και για την ομάδα, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας, όμως έχουμε πολλά για να παλέψουμε ακόμη. Έχουμε παιχνίδι ξανά την Κυριακή και πρέπει να πάρουμε και σε αυτό τους τρεις βαθμούς. Μετά τον Ολυμπιακό έρχεται η Λάρισα, είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης