Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασε την ομάδα του μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου.

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου αποτελεί ιστορία. Παρελθόν. Ούτε εμείς ούτε ο ΠΑΟΚ παίξαμε καλά. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τουλάχιστον 4-5 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε και ο ΠΑΟΚ, επειδή είναι καλή ομάδα και έπαιζε στην έδρα του είχε κάποιες καλές στιγμές και είχε αυξήσει την πίεση», είπε ο Ισπανός και ρωτήθηκε αν η νίκη είναι η απάντηση της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Κύπελλο το κέρδισε ο ΠΑΟΚ και τέλος. Έχει περάσει. Δεν μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά παιχνίδι πλέι οφ. Κάθε ματς είναι και ένας διαφορετικός… κόσμος».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ είπε: «Μόλις τελειώσαμε τον πρώτο αγώνα. Είδατε αρκετοί παίκτες έχουν προβλήματα. Όταν είναι δυο ματς σε μια εβδομάδα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Όταν παίζουν οι τρεις από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα πλέι οφ πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

Αν θα άλλαζε τη σημερινή νίκη με το Κύπελλο, είπε: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να επιλέξεις. Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου, αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το επόμενο παιχνίδι και όχι το προηγούμενο. Αυτό έχει περάσει. Αν μείνεις στο παρελθόν δεν έχεις τύχη. Μπερδεύεσαι και για το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης