Τάσεις αυτοκτονίας επέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι της η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χάσει μία νίκη που έδειχνε να είχε γίνει δική της.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση, ενώ προηγήθηκε με 2-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα, για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, εν συνεχεία υπέστη αγωνιστική καθίζηση, δίνοντας την ευκαιρία στους μαχητικούς γηπεδούχους να ισοφαρίσουν σε 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέκχαρτ με δύο γκολ στο 36′ και στο 47′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Μοράις, ωστόσο οι Θεσσαλοί πήραν τον βαθμό χάρη στα τέρματα των Τζέκου (68′) και Μάιγκα (76′).

Το εν λόγω αποτέλεσμα δεν θέτει εν κινδύνω τις ελπίδες πρόκρισης της Ενωσης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αποτελεί όμως ακόμα ένα «χτύπημα» στην ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Κισκαμπάνης, Ντιατά, Μπιτέλης, Τσόπελας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46΄ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82΄ Τσόπελας), Ντιατά (56΄ Ξέρρας).

AEΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79΄ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86΄ Αραβίδης), Ζόριτς (67΄ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης